Syksyn kurssit ja ilmoittautuminen

Fairy2018

Agility Akatemian syksyn kursseille voi ilmoittautua! :)
Juhan agilitykurssit alkavat elokuun alussa viikolla 32 eli 6.8.- >. Juha kouluttaa arki-iltaisin (ma-pe) agilityn alkeis-, jatko-, mölli- ja valmennusryhmiä. Iltapäivisin mahdollisuus varata yksityistunteja.
Sennin kurssit elo-syyskuussa maanantai ja perjantai iltaisin. Lokakuun alusta Sennin kurssit tiistai ja perjantai iltaisin. Sennin maanantai kurssien aloitus 6.8. ja perjantai kurssien aloitus 17.8. Sennillä kontakti- ja pujottelukursseja ja agilitykursseja pennuista ratavalmiisiin koirakoihin.
UUTTA! Ninan toko ja rally-toko kurssit alkavat maanantaisin 3.9. Uutuutena mahdollisuus päästä harjoittelemaan rally-tokoa!
Jennan syksyn kurssijaksoon muutama paikka vapaana tiistain klo:14 ja klo:15 ryhmissä.

Voit ilmoittautua kurssille ilmoittautumislomakkeen kautta:

Ihanaa kesää! :)